Mensen houden van mensen. Hoewel de een meer behoefte heeft aan contacten dan de ander, vindt iedereen het fijn om zo nu en dan eens onder de mensen te zijn. Vind je het lastig om zelfstandig contacten op te bouwen of te onderhouden? Dan helpt GGzE je daarbij.

Contacten in de buurt

Op verschillende plekken in jouw buurt vind je een inloop of huiskamer waar je terecht kunt voor een kopje koffie of activiteiten zoals koken, sieraden maken of een spelletje. Je ontmoet er gelijkgestemden, mensen die bijvoorbeeld - net als jij - een keer een praatje willen maken of een kaartje willen leggen. 

Je vindt ons op diverse plaatsen in de regio Eindhoven.

Ik kan heel goed op mezelf zijn. Maar op vrijdag samen een potje dammen op de inloop vind ik leuk.

Lotgenoten en ervaringsdeskundigen

Als je te maken hebt met psychische problemen of met de gevolgen van een ingrijpende gebeurtenis, kun je het gevoel hebben dat je er alleen voor staat. Dan kan het fijn zijn om mensen te ontmoeten die hetzelfde hebben meegemaakt. GGzE brengt je in contact met lotgenoten.

Daarnaast werken we met ervaringsdeskundigen die weten jij doormaakt. Zij begrijpen uit eigen ervaring jouw gevoel en gedrag. Daarom kunnen zij je goed helpen om problemen onder ogen te zien en ermee om te gaan zodat je (weer) verder kunt met je leven.