Je kunt bij GGzE terecht als het je in je eentje (nog) niet lukt om op koers te blijven. Bijvoorbeeld omdat je te maken hebt met langdurige mentale problemen. Maar ook als je ondersteuning nodig hebt om je leven op de rit te houden of als je na behandeling niet meer terug wil vallen. GGzE heeft teams bij jou in de buurt. Jij bepaalt je doelen, samen onderzoeken we hoe je deze te bereiken.

Wat heb jij nodig?

De ondersteuning stemmen we af op wat jij nodig hebt. Soms is het genoeg als we met mensen in jouw omgeving afspraken maken om af en toe een helpende hand te bieden. Wij blijven op de achtergrond aanwezig. Soms is er meer ondersteuning nodig. Bijvoorbeeld bij je dagindeling, je financiën, het opbouwen van sociale contacten, bij het oppakken van werk, school of hobby’s. We gaan samen op zoek naar activiteiten die bij jou passen.

Wat kunnen wij voor je doen?

Jij weet het beste wat je wilt in je leven en wat je doelen zijn. Als je weet wat je wilt, praten we samen over wat (nog) moeilijk voor je is en wat je nodig hebt. Dan maken we samen een plan om je doelen te halen.

Meestal helpen we je terwijl je thuis blijft wonen. Dat is fijn, want dan kun je in je eigen omgeving zijn. Het is goed als mensen die je kent je ook kunnen helpen. Als het echt nodig is, zijn er woonvoorzieningen met passende begeleiding.