Je kunt bij GGzE terecht als het je in je eentje (nog) niet lukt om op koers te blijven. Bijvoorbeeld als je kampt met langdurige psychische problemen, als je ondersteuning nodig hebt om je leven op de rit te houden of als je na behandeling terugval wilt voorkomen. GGzE werkt met teams bij jou in de buurt. Jij bepaalt je doelen, wij helpen je om ze te bereiken.

Wat heb jij nodig?

De ondersteuning stemmen we af op wat jij nodig hebt. Soms is het genoeg als we je helpen om met mensen in jouw omgeving afspraken te maken om af en toe een helpende hand te bieden. In zulke gevallen zijn wij op de achtergrond op afroep aanwezig. Soms wil je meer. Bijvoorbeeld ondersteuning bij je dagindeling, je financiën, het opbouwen van  contacten of bij het oppakken van werk, school of hobby’s. We gaan met jou op zoek naar activiteiten die bij jou passen.

Wat kunnen wij voor je doen?

Jij hebt de regie over jouw leven. Je kunt zelf het beste bepalen hoe je je leven wilt inrichten en wat je wilt bereiken. Als jij je doelen helder hebt, bespreken we met jou op welke punten je (nog) vastloopt en wat je van ons nodig hebt. Vervolgens stippelen we een pad uit om jou te helpen om je doelen te bereiken.

Meestal vindt de begeleiding plaats vanuit je thuissituatie en kun je in je eigen omgeving blijven wonen. Zeker als je een beroep kunt doen op mensen in jouw omgeving. Als het echt nodig is, hebben we een woonvoorziening met passende begeleiding.

Meer weten? We helpen je graag.