GGzE is een grote speler in de psychiatrie. Ongeveer 2.400 medewerkers zetten zich in om zo'n 11.000 cliënten op jaarbasis de hulp te bieden die zij nodig hebben. Dat doen we samen met vrijwilligers en stagiairs.

Wat kun je van GGzE verwachten?

Werk je in de geestelijke gezondheidszorg, dan werk je met aandacht voor je cliënt. Die aandacht is er ook voor jou. Hoe denk jij over innovatie binnen de ggz? Waar krijg je energie van? Hoe wil jij je graag ontwikkelen? Ga het gesprek met ons aan en geef vorm aan jouw carrière bij GGzE.

Stage bij GGzE

GGzE biedt voor diverse mbo-, hbo- en universitaire opleidingen stageplaatsen en mogelijkheden voor afstudeerstages. Ben jij een enthousiaste en gedreven student? Dan hebben we leuke en leerzame stages voor jou!

Vrijwilligerswerk bij GGzE

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor GGzE. Met hun enthousiasme, betrokkenheid en inzet zijn ze heel belangrijk voor onze cliënten. Wij bieden je de keuze uit verschillende functies en een werkomgeving met leuke collega’s.

Kennismaken?

We vertellen je graag wat het werken bij GGzE bijzonder maakt en welke vacatures we hebben voor toekomstige medewerkers, ervaringsdeskundigen, vrijwilligers en stagiairs.

arbeidsmarkt