GGzE biedt verschillende vormen van hulp. We ontvangen je op afspraak op een van onze locaties, komen bij je thuis of bieden je een tijdelijke opname als het nodig is. We zijn er voor jou en voor je familie en directe omgeving.

Zo werken wij

Hoe kun jij je leven naar je eigen wensen inrichten? Wat kun je zelf doen? Op welke gebieden heb je ondersteuning of hulp nodig? Die vragen staan centraal in onze werkwijze. Samen met jou brengen we je wensen, mogelijkheden en belemmeringen in kaart. Vervolgens gaan we aan de slag met wat voor jou belangrijk is.

In eerste instantie wil je een vermindering van je klachten. Daar hebben we goede behandelingen voor. Maar je bent meer dan je klacht of aandoening. Misschien wil je ook andere dingen verbeteren in je leven. Bijvoorbeeld: beter voor jezelf zorgen, werken aan je conditie, anders omgaan met geld en tijd, leuke dingen doen met anderen. Vaak kunnen kleine aanpassingen  ervoor zorgen dat je beter in je vel zit.

GGzE ziet gezondheid als een samenspel van:

 • Lichaam 
  Bewegen, eten en slapen.
 • Mentaal welbevinden
  Je geestelijk goed voelen en met stress om te gaan.
 • Zingeving
  Het gevoel dat je leven zinvol is en dat je verbonden bent met iets groters dan jezelf.
 • Kwaliteit van leven
  Genieten van het leven en tevreden te zijn met je leven
 • Meedoen aan de samenleving
  Sociale activiteiten en relaties met anderen 
 • Dagelijks functioneren
  Werk, studie en huishouden

Wat gaat goed in je leven en wat kan er beter. Samen onderzoeken we vervolgens welke aanpak bij jou en jouw situatie past. 

Ik kwam binnen met een eetstoornis, maar eigenlijk wilde ik vooral meer contacten. Ook daar heb ik hulp bij gekregen. En kijk mij nou: elke week heb ik wel een paar afspraken.

Ervaringen van andere cliënten

GGzE deelt graag de ervaringen van andere cliënten. Bekijk de ervaringen van andere cliënten van GGzE op de website van Zorgkaart Nederland.