GGzE biedt verschillende vormen van hulp. We ontvangen je op afspraak op een van onze locaties, komen bij je thuis of bieden je een tijdelijke opname als het nodig is. We zijn er voor jou en voor je familie en directe omgeving.

Zo werken wij

Hoe kun jíj je leven naar je eigen wensen inrichten? Wat kun je zélf doen? Op welke gebieden heb je ondersteuning of hulp nodig? Die vragen staan centraal in onze werkwijze. Samen met jou brengen we je wensen, mogelijkheden en belemmeringen in kaart. Vervolgens gaan we aan de slag met wat voor jóu belangrijk is.

Vaak zul  je in eerste instantie je klachten willen verminderen. Daar hebben we goede behandelingen voor. Maar je bent méér dan je kwaal of aandoening. Misschien wil je ook andere dingen verbeteren in je leven. Bijvoorbeeld: beter voor jezelf zorgen, werken aan je conditie, op een andere manier omgaan met geld en tijd, leuke dingen doen met anderen. Kleine aanpassingen kunnen er vaak voor zorgen dat je beter in je vel zit.

GGzE ziet gezondheid als een samenspel van:

  • Lichaam
  • Geest
  • Zingeving
  • Kwaliteit van leven
  • Meedoen aan de samenleving
  • Dagelijks functioneren

Op elk van deze terreinen bekijken we hoe je ervoor staat, wat goed gaat en wat beter kan. Vervolgens stippelen we samen de beste aanpak uit.

Ik kwam binnen met een eetstoornis, maar eigenlijk wilde ik vooral meer contacten. Ook daar heb ik hulp bij gekregen. En kijk mij nou: elke week heb ik wel een paar afspraken.

Ervaringen van andere cliënten

GGzE deelt graag de ervaringen van andere cliënten. Bekijk de ervaringen van andere cliënten van GGzE op de website van Zorgkaart Nederland.