De raad van toezicht controleert of concern GGzE het beleid uitvoert en het geld besteedt volgens de gestelde doelen. De raad beschikt over bestuurlijke kennis en ervaring, financiële expertise, inzicht in de (kwaliteit van) zorg en aangrenzende maatschappelijke sectoren.

Vanaf 13 september 2022 is Job van der Have als interim-voorzitter raad van toezicht benoemd. Job heeft een achtergrond als advocaat en wordt regelmatig als tijdelijk en onafhankelijk toezichthouder en bestuurder in complexe geschillen ingezet.

De raad van toezicht van concern GGzE bestaat naast Job van der Have op dit moment uit 5 personen:

Mr. T.E. (Tamara) Van Scheijndel (1970)
Tamara van Scheijndel is legal counsel bij Zuyderland Medisch Centrum in Sittard-Geleen en Heerlen. Tamara is op 1 oktober 2015 toegetreden tot de raad van toezicht van GGzE en is daar sinds 1 januari 2019 vice-voorzitter. Tevens is zij lid van de commissie Kwaliteit, HRM en Veiligheid en van de commissie Governance van de raad van toezicht. Zij woont in Weert.

Drs. H. (Henk) Slagt RA (1960)
Henk Slagt is interim-bestuurder. Henk is per 1 januari 2019 toegetreden tot de raad van toezicht van GGzE. In die rol is hij tevens lid van de auditcommissie en van de commissie Innovatie. Hij woont in Helvoirt.

E.G. (Eddy) van Doorn (1967)
Eddy van Doorn is bestuursvoorzitter bij Pluryn, is benoemd op het profiel bedrijfsvoering. Hij woont in Ochten. 

Drs. M.L.C. (Marlies) Telgenkamp (1967)
Marlies Telgenkamp is lid raad van bestuur van het Groene Hart ziekenhuis, is benoemd op het profiel kwaliteit, veiligheid en innovatie. Ze woont in Houten. 

A. (Angélique) Koevoets (1971)
Angélique Koevoets is voorzitter raad van bestuur van Zuidwester en is door de Cliëntenraad voorgedragen en door de raad van toezicht benoemd op het profiel kwaliteit, veiligheid en innovatie. Ze woont in Putte. 

Contact

De Raad van Toezicht is bereikbaar via het secretariaat.

telefoon icon