GGzE Idiomes biedt psychische hulp die is afgestemd op verschillende culturele achtergronden.

Voor wie?

De cultuur waarin je bent geboren en opgegroeid, geeft je houvast in het leven. Dat werkt bijvoorbeeld door in hoe je omgaat met familie en vrienden, hoe je gebeurtenissen beleeft en hoe je aankijkt tegen gezondheid. Logisch dat je daar begrip en respect voor wilt, jĂșist als je hulp nodig hebt.

GGzE Idiomes is expert in het behandelen van mensen met verschillende culturele achtergronden. We bieden hulp bij psychische klachten en hebben daarbij oog voor jouw herkomst en gewoontes.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Als je hulp nodig hebt, wil je graag dat de hulpverlener rekening houdt met waar je vandaan komt. Of je nu in Nederland bent opgegroeid of in een andere cultuur: je wilt dat de behandeling bij jou past. GGzE Idiomes verdiept zich in jouw achtergrond en stemt de werkwijze af op jouw wensen.

GGzE gaat vertrouwelijk met je gegevens om. Je gegevens zijn geheim en blijven tussen jou en je hulpverleners. We praten niet met anderen over je behandeling, behalve als jij er zelf toestemming voor geeft.

Ook voor expats

Als je als expat verzekerd bent via een European Health Insurance card (EHIC) met verzekeringsnummer kunnen we de zorg rechtstreeks declareren bij je zorgverzekeraar. Als dat niet het geval is dan kun je het beste contact opnemen met je zorgverzekeraar in het buitenland om de vergoeding helder te krijgen. Het is helaas niet mogelijk om per sessie te betalen.

Contact

Meer weten? Neem contact met ons op. We helpen je graag.

telefoon icon