Na je zestigste wordt het leven vaak anders. Het werk stopt, de kinderen staan op eigen benen en ziekte en overlijden komen vaker voor in je omgeving. Misschien bespeur je dat je ook zelf wat achteruit gaat, lichamelijk danwel psychisch. GGzE pakt samen met jou psychische klachten aan, zodat je kunt blijven genieten van het leven.

Voor wie?

GGzE is er voor mensen van 60 jaar en ouder met psychische problemen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • depressie
  • angst
  • psychose
  • geheugenproblemen

Wat kan GGzE voor je doen?

GGzE helpt bij het verminderen of oplossen van psychische klachten. Daarbij hebben we ook oog voor je lichamelijke gezondheid, want vaak heeft je lichamelijke conditie invloed op het ontstaan en het herstel van psychische problemen.

We onderzoeken wat er precies aan de hand is en bespreken samen mogelijke oplossingen. Ons doel is je klachten zodanig te verminderen dat je jezelf beter kunt redden. Zijn je klachten niet 100 procent op te lossen, dan leren we je om er op een andere manier mee om te gaan. Ons doel is dat je kunt blijven genieten van de dingen waar je van houdt.

Ook voor partner en familie

Ook je partner of familielid kan terecht bij GGzE. Als jij het goed vindt betrekken we hen graag bij de behandeling. Zij kennen jou vaak als geen ander en weten wat wel of niet bij je past. Dat helpt bij het herstel en het is waardevol in gesprekken met de hulpverlener. Twee weten altijd meer dan één.

Meer weten? We helpen je graag.