Jaarverslag 2021
Planetree

Helende omgeving

..het zijn allemaal breinpunten langs het Breinpad. Het Breinpad is een natuurwandeling op Landgoed De Grote Beek, sinds afgelopen zomer open. Het pad brengt je langs gebouwen, bos, kunst en natuur. Een mooi samenspel van belevingsplekken (breinpunten) door cliënten, de community Eindhoven en kunst in de natuur.

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met de aanleg en onderhoud van het Breinpad. Met hulp van cliënten, naasten, medewerkers en vrijwilligers zijn we al een heel eind gekomen. We zijn nog verschillende breinpunten aan het ontwikkelen, maar de route is nu al meer dan de moeite waard om te lopen!

Breinpad-boekje

Er is ook een Breinpad-boekje, een gids die je in de gedachten achter dit pad meeneemt. Je vindt er ook informatie over alle breinpunten. De route is in het Breinpad-boekje te vinden en langs het pad zie je de ‘breinmarkers’. 

Rondleidingen

Wil je met je team of afdeling liever een georganiseerde rondleiding over het Breinpad? Mail dan naar rondleidingen@ggze.nl.

Samenwerken

Het Breinpad is een prachtig voorbeeld van echte samenwerking. Zowel de aanleg als het onderhoud wordt met zoveel mogelijk gebruikers van het Breinpad gedaan - cliënten, naasten, collega's, bezoekers en medewerkers van andere bedrijven. Een voorbeeld hiervan is Samen voor Eindhoven. Dit is een initiatief waarin medewerkers van een bedrijf een dag per jaar kennis beschikbaar stellen of de handen uit de mouwen steken voor een maatschappelijke organisatie in Eindhoven.

Vanwege corona zijn deze momenten van samenwerken even uitgesteld. Maar we pakken die zodra het kan zo snel mogelijk weer op! Lijkt het je wat om bijvoorbeeld als teamuitje mee te werken aan het Breinpad? Neem dan contact op met Rob Lammers.