Naast psychische problemen kun je ook lichamelijke klachten hebben, al dan niet veroorzaakt door de problemen waarvoor je behandeld wordt. Je kunt dan bij Gezondheidscentrum De Grote Beek terecht, het gezondheidscentrum van GGzE.

Voor wie?

Gezondheidscentrum De Grote Beek biedt medische zorg aan iedereen die is opgenomen op een afdeling van GGzE. We hebben spreekuren van onder meer de huisarts, tandarts, fysiotherapeut en medisch specialisten.

Wil je hulp bij het verbeteren van de leefstijl? Je kunt bij ons terecht voor advies over gezond eten, meer bewegen of stoppen met roken. De Helpdesk leefstijl is er ook voor cliënten die thuis wonen en voor behandeling naar GGzE.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Als je ziek bent, lichamelijke klachten of gebitsproblemen hebt, kun je als cliënt van GGzE een afspraak maken voor een medisch spreekuur. Bijvoorbeeld met:

  • huisarts
  • tandarts
  • internist
  • neuroloog
  • algemeen verpleegkundige

Heb je problemen met bewegen of wil je hulp bij het omgaan van eventuele lichamelijke beperkingen? Dan kan de fysiotherapeut of ergotherapeut je helpen. Je hebt daarvoor een verwijzing van een arts nodig. 

Gezondheidscentrum De Grote Beek geeft daarnaast advies en ondersteuning aan mensen met diabetes, stofwisselingsproblemen en controleert de effecten van medicijnen op de gezondheid. Ook hebben we een prikpost voor bloed- en urineonderzoek en adviseren we over hygiëne en het voorkomen van infecties.

Contact

Meer weten? Neem contact met ons op. We helpen je graag.

Telefoon icon