GGzE is ervan overtuigd dat mensen blijer en gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we hen om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.

Wat doen we?

We bieden al meer dan 100 jaar de beste zorg aan mensen die kampen met psychische problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.000 mensen, jong en oud, uit de regio Eindhoven en De Kempen en uit andere delen van het land.

Wat voor iemand de beste zorg is, stemmen we af op de persoon. De een wil hulp om op koers te blijven in het leven, een ander vraagt ondersteuning bij het vinden van werk, een leeromgeving of passende dagbesteding. Weer een ander helpen we om in contact te komen met andere mensen.

Als behandeling gewenst is, ontvangen we de cliënt op afspraak op een van onze locaties, bezoeken hem of haar thuis of bieden een tijdelijke opname als het nodig is. We investeren in een gastvrije omgeving waar mensen zich op hun gemak voelen.

Hoe werken we?

Wat gaat goed? Wat kan beter? Waar heb je ondersteuning bij nodig? Deze vragen zijn de basis van ons werk. We geloven in ieders kracht en bouwen voort op persoonlijke talenten en sterke eigenschappen. Op basis daarvan willen we mensen laten groeien.

Mensen komen bij GGzE om hun klachten te verminderen. Daar hebben we beproefde behandelingen voor. Maar we kijken vérder dan de klachten. Samen met de cliënt en zijn directe omgeving zetten we ons ervoor in om het dagelijks leven van de cliënt aangenamer te maken. Onze ambitie is dat ieder mens mee kan doen aan het dagelijks leven, op een manier die bij hem of haar past.

Wat kan GGzE voor je doen?

Psychische klachten kunnen je hinderen in het dagelijks leven. GGzE helpt op een manier die bij jou past.