26 augustus 2024

Op zondag 15 september van 11.00 tot 16.00 uur vindt alweer de zevende editie van het Vanstreek Festival plaats. Een gratis festival gericht op gezinnen met kinderen. Het terrein bij De Tuin wordt omgetoverd tot festivalterrein met als thema ‘beleef en bewonder’. In samenwerking met cliënten en vrijwilligers wordt er weer een steengoed evenement neergezet. Kortom: dit wil je niet missen!

Programma

Er staan weer vele leuke activiteiten voor kinderen op het programma. Van knuffelen met dieren, knutselen, schminken, springen op het springkussen, klimmen in de klimtoren, mega zeepbellen maken, vacuüm vormen, muziekinstrumenten maken tot een workshop haren vlechten. Ook voor de oudere bezoekers is er genoeg te beleven. Zo stap je voor een tour over het landgoed in de kar achter de tractor, wandel je over het Breinpad met een gids of ontspan je in de zen zone. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een heerlijk hapje, drankje en gezellige muziek. 

Wie, wat, waar, wanneer?

Iedereen is van harte welkom op zondag 15 september op het Vanstreek Festival. Dit bijzondere festival wordt gehouden op het prachtige Landgoed De Grote Beek, Dr. Poletlaan 69 in Eindhoven. De entree en parkeren is gratis. Kom dus ook en beleef en bewonder mee!

Re-integratie van cliënten

GGzE heeft haar prachtige landgoed al jaren opengesteld voor publiek om er te wandelen,  te fietsen en een bezoek te brengen aan het koffiehuis van Caffeine Dealers. Het Vanstreek Festival is weer zo’n moment om dat te laten zien en tegelijkertijd de integratie van mensen met een afstand tot de samenleving te helpen bevorderen. In de voorbereiding naar het festival toe maar ook op de dag zelf werken cliënten aan hun herstel en re-integratie. Het is voor cliënten zinvolle en leerzame dagbesteding. Een bezoek van hun naasten en anderen is voor hen veel waard. Iedereen is van harte welkom!

Vanstreek Festival 2023