7 augustus 2023

Op woensdag 30 augustus vindt de volgende editie van de Beekloop plaats op Landgoed De Grote Beek. Loop mee of kom aanmoedigen!

Met zo’n 1000 deelnemers is de Beekloop, na de halve Marathon van Eindhoven, het grootste hardloopevenement van de regio Eindhoven. De deelnemers kiezen uit de afstanden 4, 8, 12 of 16 kilometer. De loop gaat over verharde paden, is verkeersvrij en wordt tweemaal per jaar georganiseerd door Eindhoven Atletiek.

Alle afstanden starten om 19.00 uur.

Gezellige sfeer

De Beekloop kenmerkt zich door een gezellige sfeer en live muziek. Door de speakers klinkt enthousiast commentaar en zijn anekdotes en interviews te horen. Op het parcours is een verversingspost met water en een massageteam aanwezig. Natuurlijk kunnen bezoekers onder andere weer genieten van een heerlijk kopje koffie van Caffeine Dealers. Naast cliënten en medewerkers van GGzE wagen ieder jaar vele honderden zich aan deze sfeervolle loop. Van zeer bedreven sporters tot minder geoefende deelnemers en van jong tot oud. Langs het parcours staan elke editie veel toeschouwers om de lopers aan te moedigen.

Meedoen?

Cliënten, medewerkers en vrijwilligers van GGzE kunnen gratis meedoen. Anderen kunnen zich aanmelden via inschrijven.nl.