26 juli 2023

GGzE organiseert op zondag 6 augustus de 11e editie van het gratis en alcoholvrije muziekfestival Grote Beek Pop. Van 11.30 uur tot 19.00 uur laten grote namen én lokale artiesten Eindhoven weer borrelen en bruisen. Het festival vindt plaats op Landgoed De Grote Beek.

Programma

Inmiddels is het een traditie en zijn er ook dit jaar weer twee podia waar afwisselend bands spelen. Dus geen muziek-loze momenten, maar van het ene bruisende optreden naar het andere. Op het Let’s Play podium brengen getalenteerde medewerkers, cliënten en beginnende Eindhovense bands hun muziek ten gehore. Op de mainstage treden grote smaakmakers op:

  • Starman, The Dutch David Bowie Tribute band, onder andere bekend van het programma Battle of the Bands, waar zij bij jury en publiek hoge ogen gooiden met hun krachtige en emotioneel beladen vertolkingen van Bowie’s grote hits. Starman eindigde als derde en stond vervolgens in een uitverkocht Ziggo Dome
  • Back to Amy brengt een uitstekende remake van Amy Winehouse’ muziek, zoals zij deze zelf live bracht. Met een drie – mans blazerssectie, twee backing – vocials en verder compleet dezelfde bandsamenstelling als de oorspronkelijke begeleidingsband van Amy, vormt Back to Amy een unieke beleving!
  • Gruizige gitaren, speelse loopjes en een dikke bak energie á la de nineties, dat is Tape Toy!
  • Leden van de Veldhovense Borgers Family Band komen geregeld bij elkaar om muziek te maken. Bertus Borgers (1947), de oudste van het stel, brengt de verschillende generaties samen op het podium met een repertoire geïnspireerd op vintage rock, soul en blues.

Op de website van de Grote Beek Pop is de timetable van deze dag te vinden.

Wie, wat, waar, wanneer?

Iedereen die van muziek en gezelligheid houdt is op zondag 6 augustus van 11.30 tot 19.00 uur van harte welkom bij Grote Beek Pop. Dit alcoholvrije festival wordt gehouden op het prachtige Landgoed De Grote Beek, Dr. Poletlaan 40, aan de rand van Eindhoven. De entree en parkeren is gratis. Kom dus ook en geniet mee!

Leren en werken op Grote Beek Pop

GGzE organiseert Grote Beek Pop om cliënten op een laagdrempelige manier een culturele activiteit te bieden en om de integratie van mensen met een psychische aandoening in de samenleving te bevorderen. Het evenement is ook een goede leerschool. Cliënten maken het festival zelf mee mogelijk door mee te werken aan de voorbereiding of zich in te zetten als vrijwilliger op de dag zelf.

Foto: Grote Beek Pop 2022 Fotograaf: Ton Dekkers

festival ggze