27 juni 2023

Sinds 2018 neemt GGzE soepen af van Soupalicious. Voor iedere verkochte kop soep doneert GGzE een kop soep aan Voedselbank Eindhoven. De soepen van Soupalicious worden in de restauratieve voorzieningen van GGzE aangeboden. Nu ruim vijf jaar later hebben we het mooie aantal van 100.000 koppen bereikt!

Samen met de oprichter van Soupalicious Milco Aarts, de voorzitter Rob Baken en bestuurslid André Verschoor van Voedselbank Eindhoven werd deze bijzondere mijlpaal op dinsdag 27 juni gevierd in Restaurant De Trefhove.

“Het is een steeds grotere uitdaging om de voedselpakketten te vullen en dus de mensen die bij de voedselbank komen te helpen. Daarom zijn wij ontzettend blij met de samenwerking met Soupalicious en dus ook met GGzE”, aldus Rob Baken.

GGzE doneert 100.000 kommen soep

Soupalicious

De soepen van Soupalicious worden bereid van geredde groenten en goede reststromen, waardoor er jaarlijks ook vele duizenden kilo’s goed voedsel van vernietiging worden gered. Dit past perfect bij de in 2018 door GGzE ondertekende Green Deal. Daarnaast worden de soepen van Soupalicious gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

GGzE is trots op deze samenwerking en dit mooie resultaat! Op naar de volgende 100.000 kommen soep!