14 december 2022

In het Van Gogh Nationaal Park werken ruim 60 Brabantse partners aan een mooie, gezonde en groene leefomgeving. Ze hebben als doel het behouden en versterken van natuur, landschap en biodiversiteit in deze economische krachtige regio met zo'n 1,5 miljoen mensen.

De partners bestaan onder meer uit verschillende gemeenten, Waterschap De Dommel, Natuurmomenten, IVN en GGzE. Het Van Gogh Nationaal Park heeft geen harde grenzen. Het strekt zich uit in en rondom de steden Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Helmond. Met het lef en de verbeeldingskracht van Vincent van Gogh bouwen we samen het landschap van de toekomst. Landgoed De Grote Beek en de buitenlocaties van GGzE zijn onderdeel van dat landschap.

Van Gogh Nationaal Park schenkt houten bank aan GGzE

Populieren houten bank

Donderdag 8 december heeft GGzE, tijdens de ledenbijeenkomst van het Van Gogh Nationaal Park, een populieren houten bank in ontvangst mogen nemen. De jury werd overtuigd door ons mooie verhaal achter het Breinpad en het project waterbeheer. Beide belangrijke projecten in het kader van de Groene GGz waarbij we het buiten behandelen toejuichen; goed voor cliƫnt en zorgprofessional. De jury was uiterst enthousiast en het er over eens dat de bank perfect op het landgoed zou passen. De bank zal worden geplaatst op de begraafplaats langs het Breinpad.