26 augustus 2022

GGzE doet voor de zevende keer mee aan de Socialrun! De Socialrun is een non-stop estafetteloop van 555 kilometer in 48 uur, voor het goede doel. De teams (teller staat nu op 43!) lopen een route door Nederland en deze keer lopen ze door het zuiden van het land, waaronder over Landgoed De Grote Beek! Dit jaar vindt de Socialrun plaats van 16 t/m 18 september.

Lopen voor goed doel

Van een evenement tegen stigma veranderde het naar een beweging vóór inclusie. Een draai naar het positieve waarbij mensen veel meer gezien worden en erkend om hun talenten en waar kwetsbaarheden er ‘gewoon’ mogen zijn. Met de Socialrun vestigen de teams de aandacht op het goede doel én halen ze geld op. Elke kilometer die wordt afgelegd wordt gesponsord. De opbrengsten komen ten goede aan projecten die openheid stimuleren en zo vooroordelen over mensen met psychische aandoeningen verminderen.

Team GGzE heeft tot nu toe €445,- door 7 donateurs gesponsord gekregen. Dit is ongeveer 1/5 deel van de gehele route. Steun team GGzE en sponsor

Route

De route van de run is ieder jaar anders. Dit jaar gaat de route over het zuiden van Nederland en komen de lopers bij ons over Landgoed De Grote Beek! In de avond/nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 september worden ze gastvrij ontvangen en staat Caffeine Dealers voor ze klaar met de lekkerste koffie en koeken!

Volg het team ook op Facebook!