18 juli 2022

Op zondag 4 september tussen 11.00 en 16.00 uur vindt de 5e editie van dit bijzondere festival plaats. Het Vanstreek Festival met het thema 'wat een beestenbende' is een gratis en alcoholvrij festival gericht op gezinnen met kinderen. Cliënten, vrijwilligers en medewerkers zijn druk bezig met de voorbereidingen en hopen vele bezoekers te mogen ontvangen!

Beestachtig leuke activiteiten

Het terrein rondom Boerderij de Haen, De Paardenhoeve en Caffeine Dealers wordt weer omgetoverd tot festivalterrein. Er worden vele leuke activiteiten verzorgd voor de kinderen. Van knuffelen met dieren, workshop haren vlechten, knutselen, klimmen, geschminkt worden, springen op het springkussen, tokkelen, kleien tot een tractortour over het landgoed en nog veel meer! Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor fijne muziek, een relax-plek voor de ouders, de lekkerste koffie van Caffeine Dealers en smakelijke hapjes en drankjes.  Iedereen is van harte welkom op het Vanstreek Festival! Toegang is gratis, parkeren op het terrein is mogelijk maar kom lekker op de fiets of te voet.

Volg het festival op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven! Meer info is ook te vinden op de website, ggze.nl/vanstreek

Van Streek Festival