9 mei 2022

GGzE en Stichting Out of the Box TV slaan de handen ineen en gaan intensief samenwerken. Gedurende 6 maanden gaat een team van 12 vrijwilligers samenwerken om twee filmpjes voor de GGzE te realiseren. Wij zijn hiervoor op zoek naar 12 nieuwe collega's.

Tijdens je reis binnen Stichting Out of the Box TV mag je gaan ontdekken waar je interesses liggen. Is dat in het technische gedeelte? Denk bijvoorbeeld aan camerawerk of geluid. Of toch meer het creatieve gedeelte en zou je willen presenteren? “Huh? Presenteren?”, hoor ik je denken. Geen zorgen. We doen alles rustig aan, op jouw tempo. En mocht je je onderweg bedenken, geen probleem, je mag altijd switchen want het gaat om jou en jouw proces. Ervaring is niet nodig. We helpen elkaar en je wordt door professionals begeleid.

Tijdens dit proces is er ook veel aandacht voor jou als persoon. We praten samen over thema's als psychische gezondheid en mentale veerkracht. Thema's waar vaak een groot taboe op ligt. Bij Stichting Out of the Box TV weten wij hoe dit is en hoe fijn het is om jezelf te mogen zijn. We hebben zelf ervaren hoe het is om vertrouwen op te bouwen door middel van het vak media te leren.

Ben je 18 jaar of ouder en wil je onderdeel zijn van dit team van 12 collega's? Wil je ervaren hoe je van je kwetsbaarheid je kracht kunt maken? Wil je groeien in je eigen persoonlijke herstel en wil je op een veilige manier begeleiding krijgen van een ervaringsdeskundige? Neem dan contact op met Linda Jeekel, onze projectleider.

Praktische info

Start mei 2022
Projectdagen: Dinsdag en vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur
Waar: In de studio van Out of the Box TV in het centrum van Eindhoven
Aanmelden & info: Linda Jeekel: linda@outoftheboxtv.nl