24 maart 2022

Na twee jaar kan eindelijk de Beekloop weer worden georganiseerd! Op woensdag 20 april vindt op het landgoed alweer de 67e editie plaats. Loop mee of kom aanmoedigen!

Groot loopevenement

Met 2000 deelnemers is de Beekloop, na de halve Marathon van Eindhoven, het grootste hardloopevenement van de regio Eindhoven. De deelnemers kiezen uit de afstanden 4, 8, 12 of 16 kilometer. De loop gaat over verharde paden, is verkeersvrij en wordt tweemaal per jaar georganiseerd door Eindhoven Atletiek.

- 4 en 16 kilometer start om 19.00 uur
- 8 en 12 kilometer start om 19.10 uur

Gezellige sfeer

De Beekloop kenmerkt zich door een gezellige sfeer en live muziek. Door de speakers klinkt enthousiast commentaar en zijn anekdotes en interviews te horen. Op het parcours is een verversingspost met water en een massageteam aanwezig. Naast cliënten en medewerkers van GGzE wagen ieder jaar vele honderden zich aan deze sfeervolle loop. Van zeer bedreven sporters tot minder geoefende deelnemers en van jong tot oud. Langs het parcours staan elke editie veel toeschouwers om de lopers aan te moedigen.

Meedoen?

Cliënten, medewerkers en vrijwilligers van GGzE kunnen gratis meedoen. Anderen kunnen zich aanmelden via inschrijven.nl.