27 oktober 2021
banenmarkt

Ben jij je aan het oriënteren voor een baan binnen de psychiatrie? Dan is onze GGzExperience op 26 november misschien wat voor jou. Tijdens deze middag maak je telefonisch kennis met onze organisatie en baanmogelijkheden.

Wij zijn een grote speler in de psychiatrie met ongeveer 2.300 medewerkers en jaarlijks zo’n 12.000 cliënten. Tijdens de GGzExperience spreek je met medewerkers van verschillende afdelingen en kom je meer te weten over onder andere onze doelgroepen, behandelingen en activiteiten op het gebied van (zorg)innovaties.

Wij verkennen en ontwikkelen digitale middelen die mensen met psychische klachten ondersteunen in het herstel. 

Telefonisch en online

De GGzExperience vindt vanwege corona online en telefonisch plaats. Tussen 14.00 – 18.00 uur belt een van onze collega’s aan wie je al je vragen kunt stellen over het werken bij GGzE. En als je een voorkeur hebt voor een bepaalde afdeling dan zorgen wij ervoor dat je wordt gebeld door een collega die daar alles van weet.

Wil jij gebeld worden? Meld je dan vooral aan!

Liever zelf bellen? Op de dag zelf stellen we een telefoonnummer beschikbaar speciaal voor dit event. Ook zullen we via socials bereikbaar zijn.