29 januari 2020

Twee projecten van GGzE zijn genomineerd voor de Planetree Awards. Eén keer per jaar reikt Planetree de Awards uit voor de meest bijzondere en innovatieve projecten op het gebied van mensgerichte zorg. Deze awards zijn bedoeld als stimulans en erkenning voor zorgverleners om (vernieuwende) patiëntgerichte initiatieven in praktijk te brengen. Tot 22 februari kun je stemmen op de genomineerden.

Voor de Innovatie Award is ons project LichtCafés genomineerd. Lichttherapie zorgt ervoor dat je je mentaal beter voelt. Het LichtCafé is een inspirerende openbare plek waar je terecht kunt voor behandeling met lichttherapie en waar je leert over gezonde leefstijlen. Voor de Project Award is Positief bekeken! genomineerd. Dit is een training ontwikkeld door en voor cliënten van GGzE Select, centrum autisme. De training is ontwikkeld om hun sterke kanten te (her)ontdekken, te ontwikkelen en te benutten, met als doel vergroten van empowerment en welbevinden. De ontwikkeling van de training is gesubsidieerd door ZonMw.

Stem uitbrengen

Alle inzendingen worden – naast positieve effecten voor cliënten en/of medewerkers, overdraagbaarheid en vernieuwing – beoordeeld op empathie, kwaliteit en partnerschap. Uit de vele inzendingen zijn initiatieven genomineerd voor een Planetree Award in de categorie ‘Project’ of ‘Innovatie’. Je kunt online je stem uitbrengen voor beide categorieën. De uitreiking gebeurt tijdens de jaarlijkse Planetree Conferentie op 19 maart 2020; de grootste conferentie op het gebied van mensgerichte zorg in Europa.

Planetree Awards: breng je stem uit

Je kunt tot 22 februari 2020 online je stem uitbrengen.

Aanmelden