2 september 2019

Zondag 22 september tussen 11.00 en 16.00 is iedereen van harte welkom op het gratis en alcoholvrije Vanstreek Festival op Landgoed De Grote Beek. 

Doen in het groen

Onder het motto “DOEN IN HET GROEN” organiseren cliënten, vrijwilligers en medewerkers van GGzE de derde editie Vanstreek Festival. Een ‘buitengewoon’ evenement wat gericht is op activiteiten in de natuur voor gezinnen met kinderen tot en met 14 jaar.

Wat kun je verwachten?

Op het prachtige Landgoed De Grote Beek bieden we deze dag vele smakelijke en vermakelijke activiteiten voor een breed publiek. Kinderen kunnen zich vermaken met het bouwen van een hut, het versieren van poffertjes, schminken, tokkelen, muziek maken, imkeren en meer.

Benieuwd naar de rest van het landgoed? Stap in de trekkertram en ontdek! Er zijn dieren om te knuffelen of je kunt een mooi kunstwerk kleien. Daarnaast kun je bijzonder ijs proeven van Intelligentia ICE, kunnen ouders luisteren naar ‘vanstreek ervaringsverhalen’ en de kids kunnen naar voorleessessies van Toen en Hier Eindhoven. Wil je liever even niets doen in het groen en een lekker kopje koffie drinken dan verwennen de deelnemers van Caffeine Dealers je met hun eigen gebrande en gezette koffie.

Prachtig landgoed

GGzE heeft haar prachtige landgoed al vele jaren opgesteld voor publiek om er te wandelen of te fietsen. Het Vanstreek festival is weer zo’n moment om er van te genieten en tegelijk de integratie van mensen met een afstand tot de samenleving te helpen bevorderen. In samenwerking met een aantal organisaties wordt het evenement gedragen door cliënten en vrijwilligers van GGzE. Meewerken aan het festival is belangrijk voor cliënten. Voor hen is je bezoek een geweldige pluim op hun werk. Iedereen is daarom van harte uitgenodigd om te komen.