Nieuwsblad

Eindelijk weer na twee jaar… Grote Beek Pop! Zondag 7 augustus vond de tiende editie van dit gratis en alcoholvrije festival plaats. Een editie met een gouden randje dus.

Veel bezoekers

Al voor het programma begon, kwamen de eerste bezoekers het festivalterrein op.  Optredens op de Planetreestage en de band WOMAN (met collega Deanne Huigen) op de mainstage trokken al veel publiek. Dat werd alleen maar meer. Na lunchtijd was het gezellig druk en heeft Grote Beek Pop met namen als Wild Romance, Toontje Lager, Handkerchief en Miriam van den Eijnden Zingt maar liefst zo'n 3000 bezoekers naar het landgoed weten te trekken.

Fantastische sfeer

“Zo'n fijn sfeertje',  'Zo gezellig!', 'De sfeer is hier altijd zo goed” kregen we regelmatig te horen. Het zonnetje scheen, iedereen was blij dat Grote Beek Pop na twee jaar eindelijk weer doorging. Met mooie artiesten en met veel leuke doe-dingen voor de kids was het inderdaad een fantastische sfeer!

Op een ludieke manier werd het rookvrij zijn van het landgoed onder de aandacht gebracht. Twee Hartendames gingen het gesprek aan met de rokers op het terrein en konden er ondanks het moeilijke onderwerp toch iets positiefs van maken.

Vrijwilligers

Mede dankzij de inzet van de vele vrijwilligers was deze editie van Grote Beek Pop weer een groot succes. Zelfs mensen die niet meer bij GGzE in behandeling of in dienst zijn, kwamen speciaal naar het festival om te helpen. Dat doet de organisatie van Grote Beek Pop erg goed! Zonder al deze vrijwilligers was het niet gelukt zo'n mooi festival neer te zetten. Bedankt allemaal!

Tot volgend jaar op 6 augustus!