Helende omgeving

De handtekening is gezet en de werkmaterialen staan klaar. Hago Zorg wordt de komende drie jaar medeverantwoordelijk voor de schoonmaak en glasbewassing bij GGzE. ‘Samenwerken’ vormt de rode draad van dit partnerschap. Dit bevestigt Hans Tops, procescoördinator facilitair van GGzE: “GGzE is op zoek naar partnership en wij denken dat zeker te hebben gevonden in de samenwerking met Hago Zorg”.

Hago Zorg heeft ruim 50 jaar ervaring in schoonmaakdienstverlening in de zorg. Haar grote uitdaging is om positieve impact te brengen op ieder mens in de zorg. Een drijfveer die naadloos aansluit op de ambitie en werkwijze van GGzE. GGzE heeft de ambitie om van de organisatie een gezondmakende en gastvrije omgeving te maken. Dit doen ze aan de hand van drie pijlers: betere zorg, helende omgeving en gezonde organisatie.

Het doel van de GGZ is mensen zo goed mogelijk te laten meedoen aan de samenleving. Wendy van de Klundert, Klantmanager bij Hago Zorg, en haar team zullen met passie hun steentje bijdragen aan de maatschappij. Wendy vertelt enthousiast: “Samenwerken: samen één team zijn. Daar wil ik op focussen. Het teamverband creëren en zorgen voor heldere en duidelijke communicatie met en naar elkaar. Samen de handen ineen slaan, samen de schouders eronder. Daar valt of staat niet alleen het werkgeluk mee, maar ook onze dienstverlening. Ik ben ervan overtuigd dat we samen het verschil gaan maken.”

Aan de slag?

Hago Zorg is nog op zoek naar medewerkers voor Landgoed De Grote Beek en de buitenlocaties. Ken jij iemand die aan de slag wil als schoonmaakmedewerker? Er is een vacature.